چگونه شکرک زدن عسل را برطرف کنیم؟

چگونه شکرک زدن عسل را برطرف کنیم؟

شکرک زدن یا بهتر بگیم رُس بستن عسل یک ویژگی طبیعی عسل است که بسته به نوع عسل این فرآیند می تونه از چند روز تا چند سال صورت بگیره به ویژه اگر عسل در محل سرد همچون یخچال نگهداری بشه مدت زمان رُس بستن عسل تسریع میشه. در هر صورت همه عسل ها بعد از مدتی بافت جامد به خود می گیرند و باز بسته به نوع عسل بافت عسل رُس بسته می تونه کره ای تا خیلی سفت متفاوت باشه.

 حال سوالی پیش میاد اگر عسل مون شکرک زد بایستی چه کنیم؟؟

توصیه اولیه ما اینه اگر عسل رو به خاطر خواص و خاصیت اش خریداری کردید (که قطعا همین طوره) به تصمیم زنبورعسل احترام بزارید و به همان صورت جامد مصرف کنید. عسل در این حالت پایداری بیشتری داره و مصرف عسل رُس بسته در خیلی از کشورهای اروپایی تبدیل به یک فرهنگ غذایی شون شده و بسیار مرسومه. در نتیجه اگر عسل مون رُس بست پیشنهاد میشه که به همان صورت رُس بسته عسل رو مصرف کنیم

اگر به هر دلیلی تمایلی به مصرف عسل رُس بسته ندارید تنها راه حل استفاده از حرارت است. البته که حرارت دهی به عسل منجر به خواص و کیفیت عسل میشه اما ما دراینجا سعی داریم به یک روش ساده بتونید عسل جامد رو به مایع تبدیل کنید و کمترین کاهش کیفیت عسل رو درپی داشته باشه.

روش بن ماری و یا همون حرارت غیرمستقیم با آب

ظرف عسل رو داخل یک قابلمه قرار میدهید و کف قابلمه رو یک پارچه چند لایه میزاریم و قابلمه رو تا نیمه از آب پر می کنیم. درب ظرف عسل رو خوب سفت می کنیم و میزاریم داخل قابلمه. حرارت شعله گاز رو در کمترین حالت میزاریم و می تونیم یک شعله پخش کن هم بزارید روی شعله تا حرارت کمتری به آب وارد بشه. به مدت نیم ساعت میزاریم شعله در کمترین حالت باشه و بعد زیر شعله رو خاموش می کنید. به تدریج عسل جامد از پایین مایع میشه و وقتی کل ظرف عسل مایع شد عسل رو از داخل قابلمه خارج می کنیم و هم اکنون عسل شما به حالت اولیه و مایع تبدیل شده

جمع بندی این که هرگونه حرارتی منجر به کاهش کیفیت عسل میشه و تا می تونید عسل رو حرارت ندهید و خوردن عسل جامد و یا همون رُس بسته لذت دوچندانی داره که می تونید امتحان کنید.

ما در مجموعه عسل اکسیر سعی در تولید و عرضه باکیفیت ترین عسل ها رو داریم که سلامتی رو به شما هدیه میده پس سعی شما نیز این باشه که به تصمیم زنبورهای عسل احترام بزارید و مصرف عسل رُس بسته رو به دوستان و آشنایان توصیه کنید.

از این که به فکر سلامتی تون هستیم بسیار خرسندیم!

نظرات

پاسخی بگذارید

مطالب مرتبط