آیا بیماران دیابتی هم می تونند عسل مصرف کنند؟

بیماری دیابت یا قند خون یکی از بیماری های شایع چند دهه اخیره و یکی از مهمترین چالش هایی که وجود داره اینه که آیا عسل دیابتی هم داریم و بیماران دیابتی چه میزان عسل می توند مصرف کنند؟

اصل اول اینه که عسل یک ترکیب اشباع از قندهای طبیعی است و مصرف اون می تونه قند خون رو بالا ببره و این ماهیت اصلی عسله! ولی در هر صورت کربوهیدرات ها و قندها یک سهم مهم در رژیم غذایی هریک از ما و حتی بیماران دیابتی است و تولید انرژی و سوخت ساز بدن به قندهایی همچون گلوکز وابسته است در نتیجه حذف کامل قندها از رژیم غذایی به هیچ وجه علمی نیست بلکه بایستی قندهای سالم تر همچون عسل رو جایگزین قندهای مضر (قند و شکر سفید) بشه!

توصیه کلی اینه که بیماران دیابتی که قند خون کنترل شده ای دارند با نظر پزشک متخصص شون می تونند عسل رو جایگزین شیرین کننده هایی همچون قند و شکر نمایند تا علاوه بر تامین منابع قندی مورد نیاز بدن یک سری مواد ریزمغذی دیگه ای همچون ویتامین ها، آمینواسیدها، مواد معدنی و .. رو نیز کسب کنند. قند و شکر مضرات زیادی دارد و در بلندمدت مشکلاتی همچون افزایش قندخون و حتی مقاومت به انسولین رو در پی دارد اما جالبه بدونید که تحقیقات علمی ثابت کرده مصرف طولانی مدت عسل علاوه بر کاهش قند خون تاثیر بسزایی در کاهش عوارض بیماری دیابت همچون مشکلات قلبی و عروقی، کلیه ها، بینایی و حتی زخم پای دیابتی دارد.

به چه عسلی میگن عسل دیابتی؟؟

عسل های طبیعی، تازه و خام و ترجیحا با میزان فروکتوز بیشتر بهترین انتخاب برای بیماران دیابتی است. مصرف روزانه حداکثر ۳ قاشق غذاخوری عسل در سه وعده و حذف سایر قندها بایستی رعایت بشه.

پیشنهاد ما: عسل های کنار، زول، قنقال و آویشن اکسیر بهترین انتخاب برای بیماران دیابتی است چون این عسل ها شاخص گلیسمی پایین تری دارند و قندخون رو به میزان کمتری افزایش می دهند علاوه براین به معجزه عسل ایمان داشته باشید که خالق عسل از اون به شفا یاد کرده است.

نظرات

پاسخی بگذارید

مطالب مرتبط