راه های تشخیص مرغوبیت عسل در خانه

تشخیص کیفیت عسل یک مهارت ویژه است که همگی به ویژه پدرها معتقدند اون رو دارند و در هنگام خرید عسل سعی دارند این مهارت شون رو محک بزنند و با انجام تست های گوناگون به لحاظ طعم و مزه و رنگ و حتی یکسری آزمون های خلاقانه میخوان ثابت کنند که عسل شناس خوبی هستند. اگر سری هم به سایت های خرید عسل بزنید و یا در گوگل نحوه تشخیص عسل طبیعی را جستجو کنید متوجه میشید کلی آزمون و روش های ساده ارائه شده که میشه با هرکدوم از اون ها یک کارشناس عسل شد و در هنگام خرید عسل اون ها رو بکار بست و خرید آگاهانه ای داشت. مثلا تست عسل در آب سرد، آتش زدن عسل و حتی ریختن عسل روی خاک و حتی تست مورچه!! همگی این آزمون ها اگرچه خلاقانه است اما یک عیب کلی دارند و اون اینه که: این روش ها مبنای علمی ندارند و تنها یک سری مطالب زرد و تجاری است که برای بازدید بیشتر سایت کاربرد دارند تا تشخیص واقعی عسل طبیعی! اینا رو گفتم که خیالتون رو جمع کنم که بدونید به این روش ها اعتماد نکنید. تنها راه تشخیص کیفیت عسل آزمایشگاه های تخصصی عسل و اون هم با انجام آزمون هایی همچون تعیین میزان ساکارز، دیاستاز و پرولین است و برای عموم مردم از آن جایی که هزینه آزمون عسل بالاست و توجیهی ندارد تنها راه خرید از یک برند مورد اطمینان در حوزه عسل و یا زنبورداران مطمئن است نه خرید از دوره گرد ها و یا حتی هایپرمارکت ها و فروشگاه هایی که عسل رو به قیمت پایین و تخفیف های غیرقابل باور ارائه می کنند. در ایران تنوع بالایی از عسل ها تولید میشه که هرکدوم شون به لحاظ رنگ، طعم و عطر می تونند تفاوت داشته باشند و تشخیص عسل براساس تست طعم و مزه تنها توسط کارشناس های عسل که تجربه بالایی دارند امکان پذیر است.

ما در مجموعه عسل اکسیر برای این که خاطر شما رو بابت یک خرید آگاهانه و مطمئن راحت کنیم و تجربه یک خرید شیرین داشته باشید کلیه عسل های زنبورداران رو آزمون می کنیم و بعد از تاییدیه های آزمایشگاه عسل های ناب ایران رو با بالاترین کیفیت ارائه می کنیم. به اکسیر اعتماد کنید!

نظرات

پاسخی بگذارید

مطالب مرتبط